Dag 3 – Surplace au Paladru
29 augustus 2025 - Paladru, Frankrijk
Gisteravond heeft het de hele avond geregend dus we hebben plannen gemaakt voor de route en bestemming voor morgen. Hoe anders liep het toen we de volgende morgen om half 9 wakker werden. De lucht was strak blauw en de zon scheen vol op de camper met een prachtig uitzicht over “ons meer”. We besloten de plannen meteen aan te passen en nog een dag te blijven.
De vooruitzichten waren tot een uur of drie prima alhoewel het niet warmer zou worden dan 19 graden en het zou eind van de dag weer gaan regenen. Toch besloten we de fietsen tevoorschijn te halen en een rondje om het meer te fietsen. Het meer was kleiner dan het leek en het rondje was slechts 15 km maar toch een prima fietsochtend gehad die we afsloten met een lunch in Paladru op een terras aan het meer. De menukaart was alleen in het frans en we begrepen er geen moer van maar Joyce herkende op de kaart garnalen (crevettes) en witte vis staan en ik herkende een wok schotel met vis, Aziatische groeten en soja saus. Allebei waren we tevreden over wat er op het bord lag en het smaakte uitstekend.
Omdat het eind van de middag zou gaan regenen hebben we de fietsen meteen ingeladen en nog een uur voor te camper gezeten tot het om een uur of 3 begon te regenen wat het nog steeds doet en waarschijnlijk ook de hele avond gaat doen dus de vlog is een beetje vroeger vandaag.
Morgen de plannen uitvoeren die we voor vandaag hadden bestemd, tot morgen.

Goede reis morgen 🙋🏼♀️
gelukkig zijn jullie net zo verranderlijk als het weer. Zo zit je toch altijd met mooi weer.
Mooie plaatjes