DAG 21 – BOURTANGE

24 september 2024 - Bourtange, Nederland

Vandaag geen foto’s, we hebben alleen 40 km gefietst in de omgeving waarbij we “bekende” plaatsen hebben aangedaan als Sellingen, Harpel, Jipsinghuizen om tenslotte wat boodschappen te doen in de wereldstad Vlagtwedde. Nog even genoten op de camping van de zon die vandaag best wel geregeld heeft geschenen. Morgen nog de 250 km naar huis afleggen en dan zit de vakantie er op. Trouwens als je op de blog kijkt bij video's kan je een filmpje vinden die ik gisteren heb geplaatst.

Terwijl ik deze blog aan het schrijven ben begint het net te regenen, voor het eerst in 2 weken. Gelukkig net de fietsen en stoelen ingeladen, net op tijd.

Ik zal morgen nog een laatste samenvatting maken meer voor mezelf dan voor de volgers maar wie het leuk vindt is natuurlijk welkom om dit ook nog even te lezen.

1. Theo:
    24 september 2024
    Bedankt voor de reisverslagen. Het was weer leuk om mee te reizen! Wel thuis morgen en tot gauw!
  2. Niny:
    24 september 2024
    Heerlijk om weer jullie verhalen te lezen.wel thuis,dit schrijf ik vanuit de ,ss Rotterdam,heerlijk gegeten en nog n nachtje hier slapen.tot gauw
  3. Rico:
    25 september 2024
    Het was weer fijn om met jullie mee te reizen.